Ytterligare en uppgift – vinn ett pris

Tillägg till er uppgift i föregående inlägg. Gissa vem som lämnade en bok och vem som lämnade ett vinglas på bordet.

Om ni dessutom motiverar er gissning har ni chans att vinna något. Jag vet inte vad ännu, men ni kan ju berätta om ni föredrar en festis, ett barnklädesplagg eller en snuskig bok.

Bästa motiveringen vinner något, även om själva gissningen är fel.

15 thoughts on “Ytterligare en uppgift – vinn ett pris”

 1. Hmm, den här uppgiften var klart mycket svårare! Ni verkar båda vara intellektuella, intelligenta… en dutt förvirrade ibland?! och… tja, kanske lite vindrickande… Men vem har gjort vad?!
  Ena delen av mig känner att maken är glasägaren för stunden och att frun varit pedagogisk och läst för lillan. Å andra sidan så har frun anledning att vina pga den elaka ryggen och maken är den omhändertagande sagoboksförespråkaren ikväll… Nä- Vic, du har nog lämnat glaset! (Hoppas hoppas att jag vinner något, om inte annat så för att jag är så duktig på att ordbajsa och för att jag försöker smöra lite lätt på båda fronterna *moahaha* Om jag vinner så måste jag ju önska ett fint barnplagg eftersom jag är en präktig mor (som inte erkänner att min dirtyside vill ha boken))

 2. Jag gissar att det var du som lämnade vinglaset och att det var din make som lämnade boken. Jag gissar att det är Svenska Hollywoodfruar på TV ikväll och att du bullat upp med vin medan din make lagt fram ett alibi så att han kan sitta med och frossa i skandaler och blonderat hår. Jag föredrar ett barnklädesplagg, helst ett som passar mitt barn eftersom det ju annars blir ganska värdelöst utom som dekoration.

 3. (Ja, jag tror att din make lagt fram en barnbok att bläddra i – jag tror att han såg fram emot Hollywoodfruarna så mycket att han var blind för vilken bok han valde, och tog den som närmst till hands.)

 4. Jag tycker att det är den som la barnboken på bordets fel, vad har en bok där att göra? Och när det finns vinglas på bordet dessutom. Måste vara en karl som lämnat boken där! Vinglaset är ditt, för det är du värd! Jag vill helst vinna äran men om jag måste välja något annat så får det bli en festis, jag lider av en grym vätskebrist!

 5. Fast å andra sidan så kan det också vara den som ställde vinglasets fel, man ställer ju inte ett vinglas nära en barnbok. Damn, jag är kluven. Håller fortfarande fast vid att det är mannens fel, men då är det ju han som dricker vin ikväll och jag vet inte om han har någon anledning till det. Känner nu att jag har helgarderat mig och förmodligen är utom tävlan då också. Hoppas att ni hittar ett bra tyg till stolarna iallafall!

 6. Misstänker starkt Ingvar Kamprad, för du och din man dricker säkert vin i IKEA-glas? Ska en skyldig fram bland glömska vindrickande småbarnsföräldrar så tycker jag det är Ingvar! Han har villiga glas med ojämn botten och kanske t o m gjorda av barn??? Det sista bör ju dessutom locka ett barn till att välta glaseländet;)! Nä, Ingvar -du får skärpa dig! Klart att glas måste kunna stå framme!!!!

 7. Inte villiga utan BILLIGA skulle det stå, men då t om fingrarna är tjocka(eller är det iPhoneknapparna som är små???) så blir det fel ibland!!

 8. Jag har ingen ingen bra motivering på varför det är din mans fel, men jag vill så gärna vinna! Jag vinner aldrig nåt! Förutom när jag var 6 år och vann en hemmasydd almenacka…. Men OM jag vinner nu… då vill jag vinna en (snuskig) bok…men eftersom jag hellre tänker på andra än på mig själv så vinner jag hellre ett klädesplagg, för då kan jag ge bort det till ett barn i Afrika… Och dom har mer nytta av det än en almenacka. Nu håller jag tummarna. Anna

  1. Fusktaktik att ta till skamkänslor!

   Okej, om jag inte vinner får min son inga andra kläder heller. Så därmed är han också ett behövande barn.

 9. Det var givetvis du som lämnade både boken och glaset på köksbordet. Maken din satt väl ändå framför tvn med sitt glas och vilade upp sig under tiden du skulle läsa för lillan.
  Eftersom jag vinner skänker jag min vinst till barnhemmet i Afrika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *