Å maken fattar ingenting

Först får gullefjunet en gonattkram. Medan hon väljer saga säger jag till maken att jag vill ha en gonattkram av honom också. Så att gullefjunet hinner springa och lägga sig på makens plats och han måste lyfta upp henne och kasta in henne i mitten på sängen.

Då får hon så bråttom att hon glömmer sagan och måste stiga upp och hämta den igen. Just när de ska lägga sig säger jag till maken att jag vill att han ska komma och titta på något på datorn. Gullefjunet tar hans plats igen och han kastar in henne i mitten.

Då ropar gullefjunet på mig och medan maken drar ner rullgardinen så vevar gullefjunet jättediskret med armarna att jag ska peta på tavlan bredvid sängen litegrann så att den blir sned. Det var ursprungligen jag som kom på den geniala planen och gullefjunet älskar den. Jag petar på tavlan och går därifrån och just när maken lagt sig ner med sagan påpekar gullefjunet att tavlan är sned. Maken stiger upp för att räta till den och hon tar hans plats. Så kastar han in henne i mitten igen.

Var och varannan dag gör vi det här och maken går på allting varje gång och blir alltid lika överraskad när han hittar gullefjunet på sin plats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *