Allvarligt Jävrebor, det var ett skämt!

Jag har just varit nere på ICA. Det finns bara en katt-adventskalender kvar. VEM har köpt de andra?

När jag tipsade om katt-kalendern skämtade jag ju fattar ni väl? Jag menade ju inte på allvar att ni skulle gå och slösa bort era hårt förvärvade slantar på en kalender till er katt! Hallå, jag skojade bara! Ni kan ju inte ta allting på allvar.

Om ni ångrar er nu när ni vet det, och om ni bara köpte kalendern för att jag tipsade om den kan ni väl höra av er. Jag kan prata med Johanna och förklara att allt var mitt fel. Då kanske hon låter er lämna tillbaka den och få igen pengarna.

3 thoughts on “Allvarligt Jävrebor, det var ett skämt!”

  1. När jag var på Coop på Storheden häromdan stod en man vid kattkalendrarna och försökte få mig att köpa en sådan. Jag bara garvade, som att det var ett skämt men insåg snabbt att han var gravallvarlig.
    Han avslutade sin övertalningskampanj med att säga: “Det är en överraskning till katten på julafton.”
    Nåväl, jag köpte ingen kalender och eftersom min katt inte vet att det brukar vara julafton så kommer han heller inte sakna kalendern med överraskningen han aldrig fick.

    1. Jag skulle tro att katten blir lika överraskad varje dag över att de har en adventskalender. Varje dag måste katten tänka “Vad är det som händer? Varför kan jag inte bara få mat som vanligt utan en massa tjafs med luckor”.

  2. Såg den på ICA i Äsköping, snacka om att katten kommer att bli sur efter julafton när läckerheterna försvinner.. kommer att hata jultomten för tid och evighet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *