Adventskalender för katter

Katter är ju en samhällsgrupp som har åsidosatts av adventskalender-tillverkare alltför länge. Därför är det toppen att någon äntligen har insett att även katter försiktigt vill öppna en lucka och äta EN liten kattgodis varje dag. Sen sparar de resten till nästa dag. För katter förstår verkligen konceptet “den som spar han har”. Precis som två-åringar.

Jag vet att bilden är av en tysk adventskalender. Men det betyder inte att jag sitter och hittar på det här.Ni behöver inte bli besvikna om det är så att ni har letat efter en adventskalender till er katt i åratal.

Kalendern finns att köpa här i Sverige till svenska katter också. ICA här i Jävre har den, så din lokala matvaruhandlare har säkert också det. Jag hade bara ingen kamera med mig när jag såg den, och jag orkar inte åka dit enbart för att fotografera en kattkalender, och på nätet hittade jag bara en tysk bild.

One thought on “Adventskalender för katter”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *