Är det okej att raka benen i duschen på gymmet?

Jag har varit på gymmet idag. Det är helt sant. Här har ni ett bildbevis.

Smurfflaska

När jag hade smurfat klart på gymmet duschade jag. När jag stod där och tvålade in mig stod det en yngre kvinna i ett av de andra båsen. Jag noterade henne knappt till att börja med, hon verkade tvätta sig och uppföra sig helt normalt för en duschande person. Men så plötsligt märkte jag att hon stått nedböjd en längre stund och började kolla. Då blev jag lite förfärad och sa till mig själv “Vad GÖR människan?!”.

Vet ni vad hon gjorde? Hon stod och rakade benen. I duschen på gymmet!

Finns det folk som tycker att det är acceptabelt att raka benen i duschen på offentliga platser?

Jag skulle jämställa det med att kissa i duschen på badhuset. Alla som är äldre än 5 år vet att man inte får kissa i duschen på badhuset. Hemma kan man ju bestämma själv om man ska kissa i sin egen dusch, men alla normalt funtade människor vet att man inte kissar i duschen på ställen där det kan stå främlingar i båset bredvid.

Alltså hon stod ju i ett bås mittemot mig så det var ju inte så att vi delade duschbrunn och att det var någon risk att hennes små avhyvlade hårstrån skulle komma rinnandes och kleta sig fast på mina fötter. Det får jag väl medge, att jag inte var i den riskzonen. Men jag fick ändå upp lite kräk i munnen när jag såg vad hon gjorde. Någon intet ont anande människa skulle ju ha kunnat komma och kliva in i båset bredvid, där duschbrunnen satt, utan att se vad hon höll på med.

Äckligt. Nu efteråt skäms jag över att jag inte hade civilkurage nog att säga någonting och påpeka för henne att hennes beteende var vidrigt. Men jag blev så chockad att jag inte kom mig inte för att säga någonting.

 

3 thoughts on “Är det okej att raka benen i duschen på gymmet?”

  1. Hahaha…….det har amnet tog dom upp pa “the morning radio! for nagon vecka sedan och slutsatsen
    var att det ar INTE ok att gora det!

  2. När föräldrar och skolan redan misslyckats med att uppfostra någon så är det ingen idé att ta på sig den uppgiften, däremot så kan det hjälpa att klaga hos gymmet för problemet är egentligen deras

  3. Snäppet värre är att de finns de som rakar könet! Jag var med om det för inte så länge sen på mitt gym! Inte ok med annans persons könshår under fötterna 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *