Är ni tillbaka från stugan nu?

Jaha hallå, ni är tillbaka från stugan nu alltså. Kom ni ihåg att skura gallret på grillen innan ni åkte hem? Annars blir det jobbigt när ni kommer tillbaka till midsommar och måste göra det då.

Nu undrar ni alltså, före åtta på morgonen, vad jag har för visdomsord att dela med mig av idag? Ni får lugna er litegrann, det vet jag inte själv än, jag har knappt hunnit vakna ännu. Jag har inte ens hittat på någon tema-vecka. Beach 2012 blir det INTE, det var ett värdelöst förslag du inte-så-anonyma kommentator.

Ni som inte varit här sedan i torsdags kan ju läsa det jag producerat under helgen medan ni väntar. Eller så går ni och tävlar eller fyndar på rean. Jag har en del saker att ta hand om först.

Dottern är redan avlämnad på dagis. Nu måste jag väcka hönorna och kycklingarna – det var nämligen någon som vägrade gå och lägga sig förrän de hade somnat igår.

Va? Har ni städat bort påsken REDAN? Ja, jag kanske också skulle ta och göra det nån dag i veckan. Innan juni har jag lovat mig själv att den ska vara borta.

Det kommer i alla fall ett gästinlägg senare idag, så mycket vet jag redan för det ligger i inboxen och bara väntar på att bli publicerat.

One thought on “Är ni tillbaka från stugan nu?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *