Är Piteå landets brandfarligaste stad?

Det finns inget som får Piteborna att gå man ur huse så som en rökrea. De köar i timmar och kilometer för att få köpa rökskadade grejer.

Det brinner i Piteå lite då och då. Det är nästan lite skumt hur ofta det brinner. Man skulle nästan kunna tro att det är någon budgetshoppare som springer runt och fjuttar på. Behöver ny tv, tänder på Elgiganten. Bjuden på bröllop och behöver en kostym och helt plötsligt brinner Hansens.

Idag brann Max i Piteå ner. Vilket omkullkastar min teori litegrann. För inte ens en tok kan väl vilja ha en bränd hamburgare.

5 thoughts on “Är Piteå landets brandfarligaste stad?”

 1. Jag vill gärna ha det bränt när jag käkar grillat… Inte toksvart men med en svart yta liksom. Har fått säga till kock-maken att sluta upp med finliret när han lagar grillat.
  Det måste vara kylan där uppe som gör att folk eldar på i ren desperation.

  Just det, en fråga till dig som är mitt Englandproffs. 🙂 Vi ser på Homes under the hammer på tv och vi kom att prata om det. Vad är det egentligen som skiljer en auktion från vanlig försäljning? Är det typ att de gått i konkurs eller nåt?

  1. I det flesta fall är auktioner hus som har blivit “repossesed” för att ägarna inte har kunnat betala amorteringarna.

  2. En annan skillnad är att i England kan man backa ur ett husköp ändå fram till tidpunkten när man betalar/får nycklarna, men vid auktion är budet bindande och det kan det vara svårt att få göra en besiktning innan.

 2. Sorgligt att just Max brann ned. Nu har jag aldrig varit i Piteå och bara en gång på ett Max och då tog det bara ett par minuter extra innan dom kom med det beställda och då behövde vi inte betala.
  Och det har inte med det att göra, men jag kommenterar sällan, men bara så du vet – när det kommer upp att du har gjort ett inlägg, så ler jag innan jag ens hunnit läsa. Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *