En saccosäck med Nalle Puh på

Det är kanske så att den enda människan som undrade vad som fanns inlindat i gardinen förra veckan var dottern. Nu tänker jag i alla fall berätta det vare sig ni vill eller ej, för jag har inget annat att berätta.

Det var en saccosäck. Den syns inte så bra på bilden, men den är där under paraplyet och filten.

SacosäckMin tanke var att om vi har en saccosäck kan vi spilla välling och saft i den istället för på soffan. En ny saccosäck är mycket billigare än en ny soffa och mycket lättare att ta till soptippen.

Det gick inte riktigt som planerat.

När jag kommer in i vardagsrummet från köket och säcken ligger i dörröppningen sparkar jag iväg den rakt fram för att komma förbi. Då hamnar den framför balkongdörren. När jag ska ut på balkongen plockar jag upp den och hivar den över axeln. Då hamnar den mellan soffan och soffbordet. När jag ska sätta mig i soffan kastar jag iväg säcken över bordet ut på golvet. Golvet är lite halt så då glider den alltid hela vägen fram till dörren till sovrummet.

Då blir jag så irriterad så när jag ska till sovrummet går jag runt via köket och hallen för att slippa flytta säcken igen. Sen när jag varit i sovrummet och ska in i vardagsrummet igen orkar jag inte gå runt igen. Så då sparkar jag säcken rakt framåt. Var tror ni att vi hamnar då? Jo, mitt i dörröppningen mellan köket och vardagsrummet.

Den där säcken åker runt, runt i en cirkel på vardagsrumsgolvet. Vällingen och saften, den spiller vi fortfarande i soffan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *