B som i Buller

Som Johanna påpekade i kommentarerna så avklarade jag ju A när jag bloggade om Alfabetsbloggande så nu är vi på B. Därför är det väldigt lägligt att jag har buller utanför fönstret just nu.

Grannarna ska dra in bredband i huset. Kabeldragarna tycker tydligen att på kvällen i mörkret är bästa tiden att ställa sig utanför folks sovrumsfönster och såga upp hela asfalten. Fast de är tydligen inga kabeldragare, de är kabelletare.

De ringde på och sa något i stil med att de inte skulle bli klara ikväll för de hade lite svårt att hitta kabeln så det undrade om det var okej att vi lämnade bilen på gatan hela natten.

Nu har de snart sågat upp minst 15 meter av asfalten. Det var ju tur för dem att det var maken som öppnade när de ringde på för jag skulle ha berättat för dem att det vore mycket enklare att hitta kabeln om de sågade i dagsljus.

Att leta kablar under asfalten just när småbarnsfamiljer ska natta sina ungar är som upplagt för att man inte ska hitta någon kabel.

One thought on “B som i Buller”

  1. Här föredrar de att göra sånt arbete på dagtid. När heltids nattarbetande prinsessor försöker att få sin skönhetssömn… Som tur vad så händer det inte så många gånger per år som jag störs av något utifrån så det går att leva med. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *