C som i choklad

Jag kommer inte på några ord på C. Jo det gör jag förresten, men bara snuskiga ord på engelska som slutar på litoris and unt. Det kan jag inte blogga om för då börjar det komma hit konstigt folk från google och sådana besök vill jag inte ha.

Så det får bli choklad idag. Inte för att jag har något att säga om choklad. Jag äter nästan aldrig choklad. När jag köper choklad äter maken upp den. Vilket gör att jag måste hetsäta choklad, så det är lika bra att inte köpa hem choklad.

Om kabelletarna hade varit duktiga och hittat kabeln idag skulle jag ha kunnat bjuda dem på en kopp Oboy när jag kom hem. Men de var inte ens kvar. Idag har de jobbat dagtid. De måste nog ha dagsljus när de ställer upp stängsel runt kabelletarhål de har grävt i vägen vid läggdags.

Det här fotot föreställer bara halva hålet. Jag har inget vidvinkelobjektiv så jag kunde inte få med hela hålet eftersom det är dubbelt så långt som den biten som syns på bilden. Det är faktiskt exakt så långt att det blockerar en tre bilar bred parkeringsplats.

Kabelhål

4 thoughts on “C som i choklad”

  1. Jag är ingen älskare av choklad heller… Men vid vissa tillfällen när jag jobbar så kommer chokladsuget trots detta, måste ha nåt att göra med blodsockret.
    Ingen inställning på telefonen som kan ge dig panoramabilder? Perfekt för lite större motiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *