Barbapappa sökes

Hur förklarar man för ettåriga Gullefjunet att Barbafamiljen inte har någon pappa?! Har samlat resterande barbafamiljen på Lekia men Barbapappa har varit slut hela tiden och visar inga tecken på att dyka upp i sortimentet igen… inte här i Pite i alla fall. Letade även i Stockholm när jag var där häromveckan men den rosa gubben är slut överallt verkar det som! Om någon ser Barbapappa (från den här ‘serien’ alltså, inte i tygversion eller så) på sin lokala leksaksbutik får ni gärna tipsa mig här!!

4 thoughts on “Barbapappa sökes”

  1. Du skulle ju kunna vara väldigt modern och gå ifrån den traditionella heteronormen och köpa en till Barbamamma.

  2. ….. eller singelmorsa är väl ganska vanligt, det med. Jag har en julkrubba där Josef har försvunnit och där Maria själv tar hand om Jesus och djuren alldeles själv. Modernt värre.

  3. I och för sig, men jag tror att vi väntar med att förklara mamma-mamma och pappa-pappa till efter vi kört mamma-pappa snacket.
    Barbapappa är tydligen slut även hos tillverkaren (hur kommersiellt klantigt är inte det?!) så nu har vi en en-föräldersfamilj och Barbapappa är utomlands och jobbar men vi kollar på bilder på honom i Barbapappas stora bok om arbete så att hon vet att han finns och kommer hem en dag i framtiden (när hon har vuxit ifrån Barbisarna).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *