Tekniskt lagd

Är i Stockholm med maken, dottern, Barbaflink och Barbalala. Resesällskapet har dessutom utökats av Renen Ronny, Kossan MuMu och Mumintrollet (sistnämnda en present från snälla Ulf). Bor på hotell för våra BA Airmiles istället för att snylta på familj och vänner för en gångs skull – måste ju använda upp dem utifall att de skulle få för sig att stänga vårt konto om de upptäcker att vi lämnat England!

Tror minsann att tösabiten är tekniskt lagd för inom ett dygn hade hon lyckats med bedriften i fotot nedan! Vet i och för sig inte om något större analys och planeringsarbete föregick utförandet, snarare ihärdigt bankande och kastande, men tycker i alla fall att det visar prov på intresse och initiativ!

Ser dock fram emot den dagen när hon börjar pussla ihop skrotet själv också… har lyckats göra ett hyggligt jobb med att sätta ihop den igen så vi sitter förhoppningsvis på planet innan hotellet upptäcker skadegörelsen!

P.s.Huvudsyftet med resan är inte att leta efter Barbapappa, men vi har ägnat en del tid till detta också utan framgång. Har bland annat tittat på två superfina barnklädesmärken som vi förhoppningsvis kommer att lansera till vår/sommar kollektionen i Februari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *