Bröllopsdagspresenter

Jag antar att det är brukligt att man lägger upp bilder på sina bröllopsdagspresenter på sin blogg. Länkar och berättar vilket företag som har sponsrat bröllopsdagen. Eller berättar vart man köpt presenterna och hur mycket de kostade för att ge en indikation om hur bra ställt man har det.

Av maken fick jag ingenting. Och av mig fick maken ingenting. Jag hade till och med glömt bort att det var vår bröllopsdag i helgen tills min goda vän C frågade i måndags hur vi skulle fira den. Då vet ni det.

Istället har vi idag gett varandra tid tillsammans i sann familjelyckoanda. Först åkte vi på lekland. Naturligtvis åkte vi rutschkana. Jag blev mycket trött av allt lekande. Därför var jag och lillan tvungna att sova middag när vi kom hem.

Sen åkte vi ut på en familjepromenad i naturen. Det var mycket lyckat eftersom stigen var bred så naturen inte kom alltför nära inpå mig. Här får ni några bilder på naturen.

Nu är flickebarnet avlämnat hos mormor och morfar med instruktioner om att inte hålla morfar vaken till kl 11 för han orkar inte vara uppe så länge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *