Minnesstund

Jag antar om ni undrar om det blev någonting for mummy igår när jag var i stan. Det blev faktiskt det.

Jag köpte ett par nya jeans för att ersätta de som sprack för att jag inte ska frysa mellan låren när det blir vinter. Viktig information om de här jeansen är att de är en storlek mindre i midjan än de förra jeansen.

Dessutom hittade jag en ny blå kofta. Jag är ju så pass gammal att jag har hittat min stil, man ändrar inte på ett vinnande koncept.

Nu funderar att jag på att eventuellt begrava den gamla koftan från 1900-talet. Ordna en minnesstund för de närmaste. Efter mig är maken koftans närmaste anhörig, men han säger att han inte är intresserad av att komma så det blir väl bara jag. Det gör inget, mer smörgåstårta till mig.

Jag hade tänkt att jag ska klä upp mig i dessa nya kläder ikväll när vi firar bröllopsdag. Jag ska matcha dem med en läcker t-shirt. Maken kommer att titta på mig och tänka vilken vacker fru jag har, och så bra klädsmak hon har. Det kommer att bli så romantiskt.

Jag orkar inte ta något foto till det här inlägget. Ni får nöja er med en gammal bild på en plåtbit ett konstverk som står bredvid Themsen i Brentford.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *