Dagens overall

Det är många som tror att om man lämnar sin docka liggande på golvet helt hur som helst så bryr man sig inte om sin docka. På familjeliv.se skulle det bli värsta ramaskriet om folk såg den här bilden.

Docka i overall på golvetDet här är inte alls sant. Om man ser till att ens docka har på sig en overall lämplig för inomhusbruk innan man lämnar den vind för våg så är det ett tydligt tecken på att man verkligen älskar sin docka.

Angående overallen så finns det någon som verkligen vill ha den. Den personen som la första budet har nu bjudit igen så nu ligger ledande budet på 4 kr. Den här budgivaren börjar verkligen vinna mitt förtroende. Jag tycker att det är ett tecken på verkligt intresse att höja från en till fyra kronor.

Det är klart att jag vill ha ut max för overallen. Eftersom jag lovat att bjuda på frakten vore det ju förstås en dröm att täcka kostnaden. Men jag måste erkänna att jag i hemlighet håller på budgivare som visar extra beslutsamhet att vinna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *