Ett dilemma värdigt ett tv-program

Jag fick ett e-mail från ett produktionsbolag. Så här stod det;

“Jag söker antingen en person som står ensam inför ett dilemma eller en person och en närstående som tycker olika i en fråga. Jag vänder mig till dig som förälder just för att jag gärna vill få tag på personer med dilemman rörande framför allt barnuppfostran, men står du/ni inför något annat dilemma så är det intressant det med”.

Jag vill ju inte vara med på TV så jag ignorerade bara emailet. Dessutom har jag inga dilemman tänkte jag.

Tidigare i veckan var maken på Familjens Hus med gullefjunet. Då gjorde hon ett armband helt själv.

Pärlarmband

När jag var där med henne för ett tag sedan och vi provade trä pärlor gick det inte alls, hon hade inte tålamodet att sitta stilla den gången.

Så nu när hon gjorde ett armband helt själv sa jag till maken att hon kanske är redo att ha egna pärlor här hemma och frågade om han tyckte att vi skulle köpa pärlor.

Maken var helt emot pärlor. Han säger att det kommer att ligga pärlor över hela golvet. Han tycker att man inte ska ha egna pärlor och att det räcker att trä pärlor på Familjens Hus. Hur tråkigt är inte det? Att göra halsband och armband är jätteroligt och alla fattar att man behöver egna pärlor.

Det här är ju ett dilemma. Att maken inte vill ha egna pärlor och jag vill ha egna pärlor. Ett mega-dilemma. Ett dilemma värt ett helt eget tv-program. Jag tror att jag ska svara på emailet och fråga om de vill ha med ett pärldilemma i programmet.

De ska ju säkert göra flera avsnitt så om ni också har något värdigt dilemma som ni vill visa upp i tv kan ni ju höra av er så får ni email-adressen till produktionsbolaget.

Räkna inte med att ni ska få premiäravsnittet bara. Jag tror att mitt pärldilemma kommer att tilldelas premiären.

One thought on “Ett dilemma värdigt ett tv-program”

  1. Klart du ska maila dem om pärldilemmat! Är du oroad över att inte få komma med på tv så kan du ju i en parantes lägga till att maken vill gifta bort dotten när hon fyller tolv medan du själv tycker att fjorton är en mer lagom ålder…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *