De har säkert sniglar på Kolmården

Vi rullar mot Kolmården. Det ska bli jättekul. Gullefjunet har längtat sedan i typ februari när de började köra reklam för nya Bamses värld på tv (de borde förbjuda reklam till barn, men det är ett helt eget blogginlägg).

Jag är mentalt redo inför det här. Jag har ställt in humöret på topp och ingenting kommer att rubba mig.

När vi står och kollar på girafferna som importerats från Afrika kommer säkert barnet böja sig ner och börja rota på marken och säga “Titta en snigel!”.

Då ska jag inte alls börja muttra om att Vildmarkshotellet kostar fyra-jävla-tusen-spänn och att hon ska kolla på girafferna så att vi får valuta för pengarna. Jag ska bara säga “Vilken fin snigel – nej tack du får bära den själv om du ska ha den med dig”.

Hon får titta på vilka djur hon vill bara hon har roligt. Jag kan kolla på girafferna för hela slanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *