Jag har köpt en sladd

Jag vill bara informera om att jag har köpt en sladd till min dator. Jag har varit utan sladd i drygt tre veckor så jag har inte kunnat använda min dator. Det fanns ingen passande sladd i min sladdlåda. Jag köpte en sladd för drygt två veckor sedan som “passade på alla datorer” sa han på Classes. Men den sladden passade på alla datorer utom min. Så då fick Classe tillbaka sin sladd och jag fortsatte vara utan.

Jag tyckte inte att det gjorde så mycket att inte ha någon dator, det var ganska skönt. Dessutom har jag aldrig installerat Facebook-appen på telefonen sedan jag bytte telefon i våras så jag kan bara kolla Facebook genom att logga in via internet på mobilen och det är ju lite krånglig. Så jag har liksom varit lite avskuren från verkligheten internet i flera veckor. Jag har bara sporadiskt kunnat kolla vad min kompisar ätit till middag eller vad de gjort på sin semester.

Så här efter tre veckor kan jag väl säga att mitt liv inte blev fattigare av att internet var svåråtkomligt. Trots att det har varit lite bökigt har jag lyckats göra det viktigaste man behöver göra på internet.

Jag har tex lyckats gå med i en hönsgrupp på Facebook. En grupp för folk som har höns. Jag har inga höns, jag gick bara med i studiesyfte. Jag ska snart gå ut ur den gruppen, jag måste bara blogga om hönsmänniskorna först. Crazy people.

Nu har jag i alla fall köpt en ny sladd till datorn som passar. Morsan kom hit i fredags och några dagar innan sa hon “Har du ingen sladd än? Då är det bäst att du skaffar en innan jag kommer…!”.

Då tordes jag inte annat än att gå och införskaffa en sladd som passar på min dator. Kom bara ihåg när vi just hade flyttat till Stockholm och jag blev tvungen att panik-skaffa Boxer för att morsan klagade att det var som att ligga på sjukhus att hälsa på oss. Jag pallar inte med att hon ska gå runt och klaga på resmålets service för att jag inte har någon ström till datorn så nu har jag en sladd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *