Seglingsrapport

Vädret var miserabelt första halvan av veckan och andra halvan var det vad man skulle kunna kalla okej. Men man skulle bara kalla det okej och man först blivit utsatt för en halv vecka av helt miserabelt väder.

Eftersom vädret var så dåligt skulle man kunna tycka att jag borde ha kunnat producera en himla massa blogginlägg om eländet. Inget sätter igång min blogginspiration så mycket som elände. Men jag har haft radioskugga hela veckan. Min enda tillgång till internet har varit min mobil och gullefjunet har legat som en skugga mellan mig och min mobil hela veckan så enda gångerna jag fått tillgång till den är när batteriet varit slut.

När båten lutar så mycket att man inte kan leka utan att slå sig gul och blå och det regnar och blåser småspik på däck är det svårt att göra någonting annat än att titta på film. Nu har vi en augusti-regel som innebär att det bara får tittas på mobiler eller plattor i 60 minuter per dag i en hel månad. Kommer att bli en prövning för hela familjen, men den här regeln är lika viktig som att man inte får fuska i Fia utan knuff.

Jag kanske återkommer med en mer utförlig rapport senare när jag har kommit över vädret. Men jag kanske aldrig kommer över vädret. Så hoppas inte alltför mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *