Delfinsafari på Teneriffa

Jag sitter och tittar på gamla foton i datorn. En gång åkte vi till Teneriffa. År 2006 står det på fotona så det måste ha varit då, men jag hade för mig att det var 2005. Maken hade just fått ett nytt jobb och vi bestämde oss för att åka någonstans de där dagarna han var ledig innan han började. Så vi tog en sista-minuten och det var i april så det fanns inte så många alternativ om man ville ha värme och inte kunde flyga långt för att vi bara hade fem dagar. Därför blev det Teneriffa.

När vi var där åkte vi på en Delfinsafari eller vad de nu kallade det. Man satt på en båt med massa andra dumskallar turister också åkte man ut på havet och tittade på delfiner. Guiden berättade att vissa dagar åkte man bara ut på havet och tittade inte på delfiner så vi hade väldigt tur som såg delfiner. För de hade ingen delfingaranti, delfinsafarin kostade samma oavsett om man tittade på delfiner eller ej.

Jag tog en massa bilder på den här fantastiska safarin. Jag har gjort ett litet fotocollage så att ni också kan få se vad vi såg.

Delfinsafari i Teneriffa (2) (640x480)Jag tyckte inte att den där safarin var så bra. Åka båt är ju alltid kul. Men just delfinbiten var jag så där lagom imponerad av. Jag rekommenderar inte delfinsafari på Teneriffa. Faktiskt så rekommenderar jag inte ens Teneriffa heller. Om man nu måste åka till Kanarieöarna för att det inte är badsäsong i södra Europa så tyckte jag att Gran Canaria var bättre. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *