Den här ska vi lämna tillbaka

Det här är vad de kom hem med från ICA.

En piltavla.

Piltavla

Gullefjunet sa något till morfar i stil med att jag hade sagt att hon skulle få en sån. Å han gick på det, utan att läsa det finstilta där det står att piltavlan är lämplig från 14 år. För hon sa till honom att man skulle sitta på den och snurra runt och då trodde han att jag hade tänkt att vi skulle använda den till något annat än att kasta pil på.

Jag har aldrig ens varit i närheten av att antyda att hon ska få någon piltavla. Hon snurrade runt leksakerna senast när vi var på ICA men jag ställde tillbaka alla saker hon plockade ner utan att kommentera alls. Så hon har inte misstolkat något jag sagt och jag har inga idéer om alternativa användningsområden av piltavlor. Hon har hittat på allt helt själv.

Nu är det dags att lära gullefjunet vad öppet köp är. Eventuellt kan jag tänka mig att börja utbildningen med att visa hur bytesrätt går till och byta den mot en vattenpistol. Om hon lovar att bara skjuta på maken, mormor och morfar.

One thought on “Den här ska vi lämna tillbaka”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *