Det är ingen datorskärm

Jo, nu är det såhär. Maken ska åka till Elgiganten och lämna tillbaka sin nya TV.

För han skulle ju inte ha någon TV. Jag var med, och hörde när maken sa till säljaren att han skulle ha en skärm till den laptop som han just bestämt sig för att köpa. Också diskuterade de olika alternativ och vilka sladdar man behövde för att koppla ihop allting. I slutändan kommer säljaren fram till att det är lämpligt att sälja en TV fastän han rimligtvis borde ha förstått att behovet var en datorskärm. Utan att berätta att det är en TV istället för en datorskärm.

Dessutom passade han på att sälja ett demoex som det “absolut inte var något fel på” och maken gillar ju att spara några hundralappar så han gick på det. Nu skulle ju maken inte ha någon TV, men om det hade varit en TV han var ute efter så skulle jag ha betraktat avsaknaden av en fjärrkontroll som ett fel.

Frågan är bara om jag ska åka och bada med gullefjunet medan maken åker och lämnar tillbaka TVn eller om jag ska följa med? Det är ju mycket roligare för gullefjunet att bada. Men maken har inte samma förmåga som mig att i detalj förklara för folk vilka idioter de är. Jag blir nämligen rasande på folk som säljer TV-apparater till folk som ska ha en datorskärm. Jag vill gärna försäkra mig om att de inte kommer för lindrigt undan.

3 thoughts on “Det är ingen datorskärm”

    1. Jag stannade hemma så det finns inte så mycket till uppföljning. Maken hade letat reda på samma säljare som igår och informerat honom om att han inte ville ha en tv och killen svarade “men den går att använda som datorskärm också”… Maken fick i alla fall byta TVn till en datorskärm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *