Det är viktigt att en varm macka är precis som man vill ha den

Varma mackor. Viktiga saker. Det är extremt viktigt att man får den precis som man vill att den ska vara.

Jag vill bara ha skinka och ost. Inget smör, ingen ketchup. Maken vill ha sina med smör och ketchup.

När jag gör varma mackor så får maken ketchup. Han skulle ju märka om jag inte satte dit ketchup. Jag vill inte höra på något tjat om avsaknaden av ketchup på mackan, så jag sätter dit ketchup. Smör däremot får han inte. Jag orkar inte hålla på och ta fram smöret för att göra varma mackor. Det smälter ju bort i alla fall så smör är helt onödigt.

Maken märker aldrig att han inte får något smör på när jag gör varma mackor. Aldrig någonsin har han klagat över att det inte är något smör på mackan. Vilket bevisar att han egentligen inte behöver smör. Det är bara någon fix idé han har fått för sig att det ska vara smör på varma mackor.

Idag när jag gjorde varma mackor började jag fundera om maken gör likadant när han gör varma mackor? Sätter han smör på mina varma mackor fastän han vet att jag inte vill ha smör?

Jag vill faktiskt verkligen inte ha smör på mina varma mackor.

Varma mackor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *