Hur går det för overallen på Tradera?

Jo tack, bara bra. Jag har fått ett bud på den. 1 kr har någon bjudit. Jag trodde att det skulle ta ett tag att hitta ett hem till overallen så jag la upp den som en 3-veckorsannons. Så det känns fint att ha ett bud redan nu. Det är dessutom, i skrivande stund, nästan 1100 personer som har tittat på overallen. Jag törs nästan slå vad om att åtminstone några har lagt overallen på bevakningslista för att lägga bud senare. De väntar nog för att de är rädda att trissa upp priset om de bjuder för tidigt.

Jag har fått en fråga också från en “spekulant” som undrade om det är en dockoverall. Materialet ger lite känslan av dockkläder, men nej det är en overall för ett livs levande barn.

Man kan förstås använda den till en docka, den är lite stor bara. Gullefjunet fick syn på overallen igår och trodde att hon hade fått en ny overall. Glad såg hon ut också. Vad är det med barn och rosa och hjärtan? Ser hon inte att den är asful? När jag förklarade att det var hennes gamla och att den är för liten nu skulle hon promt klä på dockan i overallen.

Docka i overall

Jag hoppas att det här inte innebär i att jag ljuger i annonsen, där jag berättar att overallen bara är använd en gång. Om man ska vara riktigt noggrann är den ju nu använd två gånger.

Jag får kanske göra en liten följetong om overallen här på bloggen under auktionens gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *