Det här ÄR en vanlig macka

Här har man stått och bakat eget bröd också säger ungen “Jag vill ha en vanlig macka”. Då förklarar man såklart att det här ÄR en vanlig macka. En jättegod macka som mamma har bakat själv. “Nej, jag vill INTE HA, jag vill ha en vanlig macka”.

Otacksamt är vad det är.

2 thoughts on “Det här ÄR en vanlig macka”

  1. Alltså jag tänkte lite på dig idag när jag såg en karl med en “fårbålla” på huvudet. Vågade inte ta ett kort på mössan och google hade ingen att komma med, men du kanske ändå vet vad jag menar för huvudbonad? En sån kanske du kan köpa din man i julklapp så han har något att variera den där ryss***tan med? 😉

    1. Jag är nog inte så insatt i det här med huvudbonader för jag vet inte vad en “fårbålla” är heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *