Det här ser ju smaskens ut

Jag kollade på resebyråns hemsida och hittade bilder på flygplansmaten.

Det här måste ju vara vuxenmaten. Jag är osäker på om jag ser någon kyckling, men den är säkert gömd under riset.

flygmat-2Det här är barnmaten. De har glömt salladen och tomaten.

flygmat-1Det här måste vara ett annat alternativ av barnmat. Det ser man klart och tydligt av att det ligger två oliver på brickan.

flygmat-4Jag är lite irriterad över att jag inte hittade de här bilderna innan jag köpte till flygplansmat. Om jag hade vetat att man inte skulle få något blad med isbergssallad skulle jag aldrig ha betalat 190 kr per person för maten.

4 thoughts on “Det här ser ju smaskens ut”

  1. Bara två gånger de senaste åren har det varit mat på flyget, till Peking och till Istanbul. Jag är kinkig när det kommer till mat men detta var helt okej… till och med gott vissa gånger så flygplansmaten har nog blivit bättre.

    1. Du var nog bara hungrig. När jag är tillräckligt hungrig brukar jag tycka att SAS renklämma med ost på är riktigt skaplig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *