Kan jag också få barnmat?

Vi åker till Turkiet på lördag. Lycko oss. Vera är där nu så jag vet att det är typ 28 grader varmt.

När vi bokade så tog vi ingen mat. Jag kände mig inte sugen på flygplanskyckling just då. Häromdagen började vi dock prata om maten och bestämde att vi skulle lägga till mat till beställningen. Så att man har något att göra en stund under flygresan.

Jag ringde upp för att beställa till mat. Tjejen jag pratade med frågade om gullefjunet ville ha vanlig mat eller barnmat. Jag frågade vad skillnaden var och hon berättade att barnmat var pasta och köttbullar eller liknande mat. Då blev jag jättesugen på att fråga om inte jag också kunde få barnmat. Det lät ju jättegott.

Jag motstod dock frestelsen och valde vuxenmat åt mig själv. Det hör ju till när man ska på semester. Att äta ljummen kyckling, ris, ett salladsblad, en körsbärstomat och svagt kaffe. Fast man vet ju aldrig, vi kanske har tur. Vi kanske får rostbiff, kall potatis, ett salladsblad, en körsbärstomat och starkt ljummet kaffe istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *