Det sämsta med allsången är allsången

Jag missade förstås Allsång på Skansen. Jag minns inte när jag senast såg ett tv-program som börjar klockan åtta på kvällen. Vid den tiden är jag vanligtvis mitt uppe i någon sorts förhandling som skulle få Carl Bildt att blekna och ge upp.

Jag har dock snabbspolat mig igenom programmet på nätet. För jag tycker ju egentligen om folklig underhållning. Problemet med Allsång på Skansen är bara den där jävla allsången. Det är det sämsta med allsången. Just ikväll var skärningen på de genomskinliga bitarna på Marlena Ernmans klänning inte heller så lyckade, men jag retar mig ändå mest på allsången.

Jag fattar inte varför en massa folk som inte kan sjunga ska vara med och bröla i micken och förstöra sångerna. När Ace Wilder skulle allsjunga Idas Sommarvisa tog hon dessutom allsångsbiten till en extrem och var helt busy doin’ nothin’ at all och sjöng ingenting alls själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *