En rosa fiskhåv

Jag vet vad maken kommer att säga när han kommer hem. Han kommer att fråga vad vi ska med en rosa fiskhåv till när vi inte ens har ett badkar, än mindre någon sjö eller damm i närheten.

Rosa fiskehåv

Vi ska ju ut och segla i juli. Därför behöver vi en fiskhåv. Då kommer maken att fråga varför jag köpt en fiskhåv nu, när vi inte ska segla förrän om tre månader.

Maken är så omodern av sig. Han fattar inte att i juli kommer det inte att finnas några fiskhåvar i butikerna. He isn’t moving with the times. Nu för tiden köper man fiskhåvar i april enligt samma princip som man börjar köpa julpynt i augusti. Att inbilla sig att man ska hitta något som man behöver eller vill ha mitt i den säsong man befinner sig är ett förlegat tankesätt.

Nu ska vi gömma undan håven i källaren, annars är den trasig i juli.

När maken kommer hem ska jag skriva ett blogginlägg och berätta för er hur det känns för mig känslomässigt inombords när idioter folk strosar omkring och pratar i mobiltelefon på Coop. Om han inte blir så sen. Jag kan ju hinna lugna ner mig innan han kommer hem och då kanske jag tappar inspirationen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *