En tallrik med glaskulor

Det här är en tallrik med 186 glaskulor på. De ligger inte vanligtvis på en tallrik, jag la dem där för konstens skull.

I vanliga fall bor glaskulorna i den här burken som står förvarad högst upp på bokhyllan.

Det är inte dotterns glaskulor, hon är för liten för att leka med kulor. Hon skulle garanterat stoppa dem i munnen och förmodligen svälja dem och det är jag övertygad om att livsmedelsverket skulle ha synpunkter på. Det är mina glaskulor. De är del av ett hemligt projekt som jag har planerat. Eftersom det är hemligt så berättar jag inte vad projektet är. Det här är ingen cliffhanger, jag kommer inte att berätta vad det hemliga projektet är imorgon heller.

Mest berättar jag att jag har en burk med kulor i för att jag absolut ingenting har att blogga om. Litegrann berättar jag för att ni ska undra varför jag har en burk med kulor i och vad jag har tänkt göra med den.

One thought on “En tallrik med glaskulor”

  1. Det fungerar… Jag undrar varför och vad du ska göra med dem… Men det kommer kanske i någon framtida temavecka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *