Ensam hemma

Idag har jag varit ensam hemma i en HEL timme medan gullefjunet och maken var på dansskola. Jag duschade och sedan låg jag på sängen i en handduk och kollade på YouTube. Man hinner inte mycket mer på en timme.

Igår hade vi en viktig familjediskussion. Barnet frågade om hon kunde få en katt. Jag svarade att kanske senare när vi någon gång flyttar. Då sa maken att vi inte skulle ha någon katt också kallade han katten vi hade i London för ett förlustkonto. Då berättade gullefjunet för mig att pappa hade lovat henne två vita möss. Så då sa jag att om han har lovat henne råttor utan att fråga mig så lovade jag att hon ska få en katt. Sen berättade jag att man inte kan ha både möss och en katt för då äter katten upp mössen och sa att hon skulle bli tvungen att välja mellan mössen som pappa lovat henne och katten som jag lovar henne.

Jag var helt säker på att hon skulle välja katten. Ingen normalt funtad människa väljer råttor över en katt. Också går ungen och säger att hon vill ha mössen! Vafan alltså?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *