Snart förlorar jag hoppet

om svenska folkets intelligens. Hur ska det här sluta när folk inhämtar sin kunskap från Aftonbladet och Expressen?

Jag såg en rubrik som jag kände skulle kunna informera mig om grejer som jag inte visste förut så jag klickade för att läsa. Rubriken lovade mig att jag skulle få zooma in och kolla på Zlatans 84 tatueringar.

Men excellent tänkte jag, jag har alltid velat se Zlatans tatueringar inzoomade. Jag har ju sett att Zlatan är nedklottrad förut men jag hade ingen aning om att han har 84! tatuteringar. Så jag zoomade.

Vilken besvikelse. Så jävla dålig zoom. Å inte fanns det med 84 tatueringar på bilden heller.

Jag fattar inte att svenska folket accepterar det här. Att läsa en av Sveriges största tidningar och bli lovade zoom av Zlatans tatueringar också får man det här.

Det här är ju lurendrejeri precis som för den där tanten som skulle gå på bröllop och såg en annons på Facebook och köpte en tjusig klänning från ett land där barnarbete är vad som gör varorna billiga och sedan klagade hon över att klänningen såg ut som ett slöjdarbete.

Den stora skillnaden mellan fotot i annonsen och kvinnans klänning var ju faktiskt bara att hon beställde en klänning i en storlek som man skulle kunna bädda en dubbelsäng med. Brodyrarbetet tycker jag var likvärdigt på båda bilderna.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *