Extremt långt till jobbet

Väldigt trevligt kvarter vi har flyttat till. Det vill jag betona.

Väldigt trevligt, väldigt långt från mitt jobb. Å jag har ett sånt där jobbigt jobb som man måste åka till 5 gånger i veckan. Å det tar lång tid att åka ska ni veta. Man hinner läsa ut hela jävla internet innan man är framme.

Man kan förstås cykla. 1,8 mil enkel väg. Det går det också. Men det tar också lång tid. Å då kan man inte läsa nått internet alls för då är man fullt upptagen med att trampa. Man får förstås motion och det har jag läst på internet att det är bra, men mängden motion är i överkant faktiskt.

Å som om att inte det här med att det är sjukt långt till jobbet vore nog. Vet ni när vårt närmaste ICA stänger?! Klockan åtta! Som om att vi vore ute på vischan! Till och med ICA i Jävre säljer snus längre än till klockan åtta.

Förutom restiden och öppettiderna i fucking förorten trivs vi superbt. Jag ska visa vårt nya badrum någon dag när jag har tid att fotografera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *