Festis-vinnare

Jag har ju lovat att dela ut en del festisar. Den hundrade Facebook-gillaren vann ju en Festis och har indikerat att hon kan tänka sig att ställa upp på en bloggintervju. Där har ni något att se fram emot här på bloggen framöver. Hon heter Sara och finns faktiskt på riktigt. Jag sitter minsann inte och hittar på min egen popularitet. Om ni kollar på FB-sidan så har jag samlat ihop 106 fans nu. Jag hade fler ett tag men de övergav mig. Förhoppningsvis rasar jag inte ner på 99 innan jag hinner publicera intervjun med gillare nummer 100. Det skulle ju se konstigt ut.

Vera vann ju också en Festis eftersom hon länkade hit i sin blogroll. De kan ju tyckas att det är lite orättvist att hon vann en festis för det, eftersom det inte fanns någon utannonserad tävling om att man kunde vinna en Festis om man gjorde så. Men hon belönas liksom med en Festis för sin goda litterära smak fastän det inte fanns någon tävling.

Vera bor bara några mil från mig så imorgon ska jag åka hem till henne och leverera en Festis. Ungefär som hon Graafen gör i Postkodmiljonären. Jag tar med kameran och fotar hennes chockade ansiktsuttryck när hon öppnar dörren och visar här på bloggen senare.

Dessutom har ju Vera en egen blogg så det blir ju litegrann som ett bloggfika med festis och allt.

 

7 thoughts on “Festis-vinnare”

 1. Det ska bli SÅ trevligt att få testa ha bloggfika, precis som alla stora bloggare söderut har, fast våran blir en lightversion då vi är endast två till antalet. En bra start iaf…
  Och jag lovar, jag kommer att se SÅ förvånad ut när du knackar på dörren, på heders…
  Bäst att sova nu så påsarna under ögonen inte är alltför iögonfallande på bild.

 2. Har man ingen fördel av att känna dig IRL? Jag kan inte minnas att du bjudit mig på Festis (någonsin). Jag bara säger det…

  1. Du har ju fått så mycket annat från vår vänskap! Minns du inte den där gången på puben när du gick på toaletten och när du kom tillbaka hade du fått en hel låtsas-graviditet och en låtsas-pojkvän som misshandlade dig? Har du några andra vänner som bjuder dig på sådana saker? Va?! Jag bara undrar…

 3. Sant, men å andra sidan så kunde du ju dricka upp min öl då eftersom jag var ‘gravid’ så det är ju som att få fast ändå tvärtom. Jag vill nog ändå ha en Festis, för allt som jag fått stå ut med genom åren!

  1. Nu minns du helt fel. Det var ju för att förklara varför du drack öl du fick en misshandlande pojkvän. Du dränkte ju dina sorger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *