Från dagens PT

Jag har just läst tidningen till lunchen. Jag hann inte imorse. Här delar jag med mig av dagens intressantaste. Ni får lov att klicka på bilderna så att de blir större för att kunna läsa.

Från insändarsidan. För några veckor sen skrev PT en artikel om Per Lavander där de skrev att han var född och uppvuxen i Piteå. Så var det faktiskt inte. Rätt ska vara rätt.

Mer insändare. Jag känner mig mycket besviken när jag har läst klart den här insändaren. Jag får ju inget svar på VARFÖR vi ska lämna EU omedelbart. Bara en utläggning om månen. Sen fattar jag inte heller varför man bara ska ha två personer på varje meter, det ryms ju gott och väl minst tre personer på en meter i medelviktsklassen. Men då räcker väl inte de arbetslösa runt månen och hur ska man då illustrera sin samhällskritik. Jag tycker dock ändå att insändaren har brister i argumentationen.

Sist men inte minst en annons. Den här killen på bilden ser litegrann ut som vår hyresvärd. ÄR det här du John som sido-freelansar? John läser ju garanterat inte min blogg så kan inte någon från boijn som läser detta berätta om detta är John?

Det var allt, jag återgår till bloggläsandet för att utse en bloggvinnare till tävlingen. Tänkte att jag också ska dela med mig av lite bloggtips, det är därför det tar så länge, har många bloggar att läsa.

2 thoughts on “Från dagens PT”

 1. Bilden är ju inte i skarpaste laget, men jag skulle ändå kunna sätta rätt mycket på att det är en kille som heter Erik på den. Jag menar alltså inte att jag bara ser en kille på bilden och känner att Erik vore ett passande namn åt honom, utan att jag har en bekant som heter Erik och det ser ut att vara han. Sen jobbar han på Hansens också, vilket ju gör att det helt plötsligt känns ganska troligt att det är han. Men det hade nog känts lite roligare om det var eran hyresvärd.

  Sen måste jag ju bara påpeka en superdupermassorJÄTTEviktig detalj: Jag har faktiskt ca 3000 besökare på bloggen i veckan.
  Vid närmare eftertanke kanske det var dumt att påpeka det. För nu blev det ju inte lika stor andel av mina läsare som klickade sig vidare från mig till din butik, vilket betyder att jag gjorde ett sämre jobb än du trodde. Hm.
  Vid närmare eftertanke har jag nog ca 150 besökare i veckan. Se där! Nästan alla klickade sig vidare till dig! Jag måste vara väldigt trovärdig och tillförlitlig som bloggerska!

  1. Min hyresvärd förnekar att det är han i alla fall.
   Sorry om läsarna blev fel… jag orkade inte kolla upp! Sensmoralen att ingen klickar på länkar i söndersponsrade bloggar kvarstår dock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *