Gymväska

Igår var det någon som besökte bloggen som sökt på frasen “vad ska man ha för väska till gymmet 2012”. Det här med vad man har för väska till gymmet är en viktig fråga. Tyvärr finns svaret inte här på bloggen. Jag hoppas verkligen att personen i fråga hittade svar någon annanstans.

Jag vill ju gärna hjälpa till så om någon annan kommer hit med samma fråga, eller om personen fortfarande letar och kommer tillbaka vill jag erbjuda lite vägledning.

Det är bara 26 dagar kvar av 2012. Satsa därför på gymväska 2013 istället. Annars är det bara några veckor kvar tills du kommer till gymmet och har en väska som bara är helt last year. Det går inte, så då blir du tvungen att köpa en ny.

Hur ser gymväska 2013 ut då? Ja inte vet jag. Jag är ingen väsk-expert. Inte gym-expert heller för den delen. Ni kan väl åka till något gym och ställa er utanför och kolla vad folk bär på när de går ut och in så får ni kanske en bild av hur väska ska se ut för att man skall vara “rätt”. Sedan köper ni en väska som är exakt likadan som majoriteten har. Det är viktigt här i Sverige att man är som alla andra.

Själv bär jag omkring på en väska som jag fått gratis. Fast egentligen är ordet gratis fel med tanke på vad mitt gym-medlemskap kostar. Väskan verkar dock vara rätt accessoar, ingen tittar konstigt på den i omklädningsrummet. Ingen pekar på den och viskar. Det är först när jag kommer upp i gymlokalen som folk börjar titta snett på mig som att de undrar om jag har gått fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *