Ha alltid ett vattenglas bredvid sängen

Ett bra tips är att alltid har ett vattenglas bredvid sängen. Om man vaknar på natten och tänker “oj vad törstig jag är” så behöver man inte stiga upp och hämta vatten. Man kan dricka vatten ur glaset som står där inom räckhåll.

Varför är det bra att dricka vatten mitt i natten undrar ni förstås. Blir man smal och hälsosam och lycklig kanske? Ja inte vet jag. När jag borstar tänderna brukar jag alltid tänka “oj vad gott med vatten, jag tar med ett glas till sängen utifall att jag skulle vakna och vara törstig inatt”.

Jag vaknar aldrig och är törstig på nätterna. Så när jag vaknar på morgonen står vattenglaset fortfarande där. Då häller jag det i en av blomkrukorna.

Om jag inte tog med mig ett vattenglas till sängen när jag gick och la mig skulle blommorna i sovrummet dö. För om inte det där vattenglaset stod där på morgonen fullt med vatten skulle jag aldrig komma ihåg att vattna blommorna i sovrummet.

Krukväxt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *