Håll tummarna nu

Jag sitter på Karolinska och väntar på röntgen. Nu ska jag få veta om den misstänkta båtbensfrakturen är en fraktur eller om jag blir av med gipset. Jag är väldigt less på gipset redan och det har bara gått två veckor.

Jag försöker att inte hoppas för mycket, jag intalar mig själv att jag är förberedd på att de kommer att gipsa om. Det är ju det troliga eftersom det fortfarande gör ont vid vissa rörelser. Så jag kommer inte att bli besviken om de gipsar om för det är det jag är inställd på.

Men innerst inne hoppas jag förstås att jag ska slippa.

3 thoughts on “Håll tummarna nu”

  1. Ja men hur gick det nu då? Med dig? Jag följer inte familjen Kardashian, men om du fortsätter berätta om dom, så lär jag mig väl – men ditt gips??

    1. Haha, jag återkommer om gipset (det är borta). Inlägget om Kardashians skrev jag igår men publicerade inte det förrän nu.

      1. Du får följa på Instagram! Då hade du både vetat att gipset är borta och vad maken hade att säga om det och helgens storstädning redan i morse….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *