Khloe kom på bättre tankar

Lamar: Min fru vill skiljas. Det vill inte jag. Jag måste komma på något smart för att rädda äktenskapet. Vad ska jag göra? Nu vet jag! Jag checkar in på en bordell i fyra dygn och knarkar och pökar järnet för 80 tusen dollar. Sen tar jag en överdos som gör att jag behöver en njurtransplantation.

Khloe: Åh älskling, jag vet inte vad jag tänkte. Självklart vill jag fortsätta vara gift med dig. Vem kan motstå en sådan kärleksförklaring?!

Det här har jag inte hittat på alltså. Det har tydligen hänt på riktigt. Jag läste det i tidningen.

Lamar är en fd basketspelare och Khloe är med i ett tv-program som heter någonting om Kardashians. Det här vet jag också med allra största säkerhet för det har jag också läst i tidningen.

I programmet om Kardashians ser alla nästan likadana ut och har väldigt lika namn som börjar på K och programmet går ut på att man ska gissa vem som är vem. Så har jag uppfattat det hela i alla fall. För att det inte ska bli för lätt har pappan bytt kön och också tagit ett namn på K, men som stavas med C.

Att Caitlyn har bytt från man till kvinna tycker jag faktiskt är ganska ointressant. Det finns ju massor med människor som byter kön så varför hens könsbyte orsakat så många spaltkilometer har jag inte riktigt förstått.

Men så fick jag reda på att Catlin tydligen tog OS-guld en gång i tiden som man. Så då blir det ju ungefär som att Ingemar Stenmark eller Björn Borg skulle byta kön. Då skulle nog jag också vara lite intresserad av att läsa om det. Det vore ju en högoddsare. I alla fall för Stenmark. Lite lägre odds på Borg, men ändå rätt höga. Björn alltså. Anders skrällde ju redan när han parade ihop sig med Dominika så han skulle ju kunna överraska med vad som helst.

I alla fall. Vilken typ av tjänster utför ett hooker som tjänar $35 tusen för ett “pass”? Jag vet att den frågan är lite off-topic, men jag undrar ändå det.

One thought on “Khloe kom på bättre tankar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *