Här skulle det har varit ett blogginlägg

Men vi har en kompis som sover över för första gången nånsin så jag har inte hunnit. Först när det inte var läggdags var det här jättelindrigt. Sen blev det läggdags och nu är klockan tjugo över elva och jag och maken försöker fortfarande övertala TVÅ barn att lägga sig ner och sova och det är ett barn mer än vad vi är vana vid.

Det här är jättesvårt för sitt eget barn kan man bli arg på och höja rösten och säga “Om du inte lägger dig ner och sover nu får du inga mandariner imorgon”. Men man kan inte dra in andra barns mandarinranson för då kan de börja gråta och vilja gå hem. Dessutom vet jag inte ens om N tycker om mandariner för de åt så mycket tacos och glass att när jag bjöd på frukt ville de inte ha.

Så vi kör tysta leken. Just nu är det maken som har pass men jag måste gå nu för strax är det min tur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *