Hålla stolpen

Idag har det varit fullt med folk som har tittat in här på bloggen och letat efter Mikael Lustig och/eller hans flickvän (eftersom de båda finns med här på bloggen sedan Kidkit gjorde ett samarbete med Behindeveryman). Jag antar att de vill veta saker om att hålla stolpar. Jag kan tyvärr inte hjälpa till på den punkten. Jag hade ingen som helst aning förrän idag att det är meningen att en av backarna i fotboll ska stå och krama stolpen.

Jag kan slå vad om att massor med människor som lägger upp bilder på Twitter på sig själva när de håller i en stolpe, precis som jag, inte hade en aning om det heller. Många av stolphållarna på Hållenstolpe ser inte direkt ut att veta vad de sysslar med. När jag tittar på bilderna skulle jag kunna peka ut många som garanterat om de hamnade i skottgluggen för en fotboll i sista sekund skulle skrika “iiiiiiiieeee” och vända röven till i ett försök att komma undan.

Jag har tyvärr inget foto när jag, eller någon annan, håller i en stolpe så ni får hålla till godo med ett foto av en smörgåstårta istället. Långsökt? Ser du inte kopplingen mellan en stolpe och en smörgåstårta? Är du riktigt säker på att du har tänkt efter ordentligt?

One thought on “Hålla stolpen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *