Här sitter jag och luktar bajs

Jag trodde att gumman var frisk nu eftersom hon varit pigg hela dagen och inte haft någon feber. Men jag hade nog felbedömt läget. Jag fick just lov att stoppa alla sängkläder i från spjälsängen i tvättmaskinen och har bäddat ner gullet i vår säng istället. Men hon är som sagt pigg. Sist jag tittade in hade hon möblerat om våra hyllor och radat upp våra väckarklockor på sänggaveln.

Jag satt nyss och undrade varför det fortfarande luktar bajs trots att jag kastat ut soporna. Men jag kom på det. Jag har bajs på tröjan. Men jag har just stoppat om henne igen och det verkar lite lugnare där inne så det sista jag vill är att gå in i sovrummet så att hon ska komma på att hon vill stiga upp igen. Så jag sitter här och stinker en stund till. Min dotters bajs luktar rosenknoppar i alla fall så det gör ingenting.

3 thoughts on “Här sitter jag och luktar bajs”

  1. haha härligt med rosenknopps luktande bajs! 😉
    Och tack för tipset och länken om reflux! Sitter ju inte vid datorn så ofta nu längre, utan blir att man bloggar från mobilen och då är det så krångligt att svara på kommentarerna, allt är så smått och så är det jobbigare att kommentera tillbaka med touch knappar så man skriver fel hela tiden, haha!

    Hoppas allt är bra med dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *