Idag är det torsdag på riktigt

Jag hämtade på dagis också sa vi God Jul igen och Gott Nytt År. Sen hoppade vi i bilen för att åka till Äventyrsbadet och bada. Klockan två kom vi dit och de öppnar fyra. Jag måste lära mig det här nu snart. Att inte säga att det finns lego på bibblan när det inte finns det, och att inte säga att vi ska åka och bada när de har stängt.

Vi hade en sådan här konversation där i lobbyn på Havsbadet.

Jag: Oj, det är stängt. Vi får komma tillbaka en annan dag.

Gullefjunet: Vill inte komma annan dag. Wähähäwähä.

Jag: Vi kan komma tillbaka i eftermiddag när de öppnar om du vill!

Gullefjunet: Buhuuuuuhuu. Wäääähäää.

Jag: Okej, ska vi åka och kolla om de har öppet i Öjebyn? Eller Munksund, eller Hortlax?

Om man kollar innan man åker, och helst innan man överhuvudtaget nämnt bad, att de har öppet slipper man ränna runt hela kommunen i jakt på ett öppet badhus.

Vi hamnade i alla fall i Hortlax. Damernas omklädningsrum hade vi helt för oss själva och hela stora bassängen delade vi bara med en pojke och en pappa. Varmt i vattnet var det också. Dessutom kan man hyra en motorvärmare för 10 kr. Det gjorde jag inte. För jag hade förstås inte med mig någon sladd. Fin service är det ju i alla fall. Nu vet jag det nästa gång. Lyckligt slut alltså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *