Idag har det varit torsdag hela dagen

Torsdag är sista dagen på dagis innan jullovet. Idag har jag haft torsdag. När jag hämtade på dagis idag så var det torsdag. Så jag sa till gullefjunet att säga God Jul till alla och ge fröknarna julkramar. Då är det ju förståeligt om gullefjunet tror att det är jullov nu. Personalen tror säkert också att hon inte kommer imorgon.

I eftermiddags kom jag på att det bara är onsdag. Det är ju imorgon som är sista dagen på dagis. Det känns som att just det här God Julandet kan bli ett litet problem imorgon bitti när det är dags att göra sig klar för dagis. Påklädningen är en kamp varje morgon i vanliga fall utan att man har sagt God Jul dagen innan.

Eftersom jag är förutseende har jag redan kommit på en plan för hur vi ska ordna det här om hon dagis-vägrar imorgon. Jag ska berätta att det är en dag kvar och att hon måste gå till dagis för att säga Gott Nytt År. Det var därför vi sa God Jul idag. För imorgon är det Gott Nytt År dagen. Sista dagen innan jullovet. Jag tror att den här historien kommer att vara lättsåld.

Idag fick vi hem mer julpynt från dagis. Det ska få hänga i den där granen som morfar ska hugga.

Mer julpynt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *