Idag har vi väder

Jag har en semesterdag idag. Umgås med gullefjunet och sådär. Vilket betyder att jag har tid att ha väder. En gång i timmen.

Japp, idag är det nämligen Instaweather-dag för alla mina Fejjan-bästisar, inte bloggens FB alltså utan min egen (man kan även följa vädret på Instagram där jag heter sepamig). En gång i timmen lägger jag upp ett foto för att visa vad jag har för väder. Jag informerar även lite kort om vad jag har för mig.

Dagen började med att jag vaknade. Inte på någon som helst eget initiativ men har man en treåring så vaknar man vare se man vill eller ej. Så jag berättade på Facebook att jag var vaken och illustrerade med den här bilden. Jag berättade också att jag undrade vad det var för väder idag.

MorgonbildJag måste säga att jag inte är helt imponerad av den här appens väderrapportering. Den täcker ju upp alla väder som finns. Moln, sol, regn och åska. Rymdes det inte någon snö i bilden eller vad?

Väder

När de gör så måste man ju för fan stiga upp ur sängen och öppna gardinerna för att få reda på vad det är för väder!

Sedan jag vaknade har jag hunnit äta frukost och dammsuga fönsterbrädan och delat detta på Facebook. Jag glömde dela frukosten på Instagram. Nu är det snart dags för nästa väderfoto. Varje timme på heltimmen var den ursprungliga planen, men jag vaknade på en halvtimme så det sprack ju direkt.

Nu ska jag gå ut och kolla på vädret. Jag återkommer med en utförligare väderrapport ikväll eller imorgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *