Idag och imorgon är jag trevlig

Ni som läste tidigare i veckan om mitt misslyckande att hitta någon att vara otrevlig mot på Ikea kanske tror att jag fortfarande är på jakt efter någon att vara otrevlig mot. Så jag kom på att det kanske behövs ett klarläggande om min trevlighetsgrad medan jag är på Tistel idag och imorgon.

Jag är anpassningsbar. Allt från att ni får titta ifred utan att jag står och babblar och stör er som en idiot, eller så kan jag vara jättetrevlig. Igår tex så konverserade jag med en dam om Maria Montazamis tygblommor. Egentligen hade jag ju hellre diskuterat hur den nya Hollywoodfrun sa att Montazami såg ut som en avdankad porrstjärna. Men tygblommor är bra det också, jag kan diskutera tygblommor.

Vädret kan vi också prata om ifall ni vill det. Då kan ni komma in och säga “fy vad kallt det är idag”. Då svarar jag “ja usch, sommaren är nog över nu”. Jag föreslår då att ni säger “fast vi har ju inte haft mycket till sommar i år” och då säger jag “nej verkligen inte, och nu är det nio månader kvar till nästa sommar”. Så kan vi hålla på så länge ni tycker att det är kul. Själv tycker jag att det är lite meningslöst, men när jag är så trevlig som jag är i dag så ställer jag upp på sånt här väderprat.

Det är alltså lugnt. Ni kan komma till Tistel och hälsa på. Jag kommer inte att få ett vredesutbrott och köra ut er för att ni frågar vad någonting kostar. Jag ska svara så snällt. Giraffen på bilden kostar förresten 89 kr om ni undrar över det. Om ni muttrar över priset kommer jag inte alls att svara att ni ser ut att ha råd. Då rekommenderar jag något annat som är billigare istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *