Prinsessan goes kreativ

Ni tror kanske att jag bara står och hänger i butiken när det inte är några kunder. Så är det inte. Jag har kollat på sakerna i butiken och listat ut en sak. Kolla här vad man kan köpa hos Tistel.

Jag har upptäckt att så här levereras inte arrangemanget från leverantören. För jag har hittat alla sakerna separat i butiken, så Pernilla har ju satt ihop det här arrangemanget själv.

Jag är ju också kreativ, så mellan kunder idag har jag då gjort mig lite nyttig och satt ihop några arrangemang för den mer äventyrlige konsumenten. Made by Prinsessan skulle man kunna kalla dem och de kan exklusivt köpas hos Tistel. Ni andra kan ju använda det som inredningsskola och inspirationstips om ni inte vet hur ni ska bära er åt för att piffa upp era hem.

Först ut är Afrika möter Norrbotten. Eller Giraffes goes to the Northbottom om man vill vara lite mer internationell i sitt konstsamlande.

Det här arrangemanget har jag kallat It’s not over until the fat lady sings.

För er som gillar den minimalistiska stilen har jag satt ihop detta verk som jag kort och gott kallat En bricka med svamp på.

För er på en lite mindre budget eller mycket liten boyta har jag komponerat ihop några arrangemang i mindre format.

För er som har det riktigt dåligt ställt men ändå skulle vilja ha någon liten grej från den här unika serien av arrangemang har jag stoppat ner en blomma i ett nubbeglas.

Om inget av de här alternativen är exakt det du letar efter så kan ni ju titta in i butiken imorgon. Ni får låna en stol också sätter vi oss ner och diskuterar igenom just DINA behov. Sen kombinerar jag ihop den perfekta kombinationen som kommer att förgylla just ditt hem.

2 thoughts on “Prinsessan goes kreativ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *