Var hittar man orange leggings?

Om man vill klämma in en ca medelålders kärring som är ca 5-7 kilo överviktig i ett par orange leggings. Är det olagligt eller vad? Kan någon annars förklara varför det inte går att hitta orange leggings i storlekar som inte involverar centilong?

Jag har faktiskt tänkt ha en klänning över så jag tycker att det är lite överdrivet att rensa hela staden på orange leggings bara för att det går ett rykte om att jag vill ha ett par.

Om någon hjälper mig och tipsar om var man kan hitta ett par orange leggings OCH en långärmad t-shirt i exakt samma orange färg så lovar jag att bjuda på ett Dagens Outfit inlägg här på bloggen. I sagda orange outfit.

7 thoughts on “Var hittar man orange leggings?”

    1. Jag får verkligen intrycket av att du vill se en Dagens Outfit med mig i orange korvskinn?!

     Om jag tog på mig de från ViktorViktoria skulle nog maken begära skiljsmässa.

     1. Nu har du lovat det. Blir det ingen dagens outfit lackar jag ur totalt, så mycket du vet det. Skilsmässa eller ej, löften är till för att hållas.

      1. Löftet gäller inte för tips på leggings som ser ut som att de kommer ur en meth-prostituerads garderob.
       Dessutom måste jag ha en matchande t-shirt. Lång ärm. Det är kallt här i norr.

       1. Mhm, jag börjar ana vart detta leder, men gamla Lisa tar betalt för sina tjänster som stylist skall du veta. Ingenting i livet är gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *