Nu får ni chansen att lära känna varandra

Alltså jag har ju ett par regelbundna läsare. Mamma, några av mina kompisar, och en och annan människa som jag inte känner har också hittat hit.

Nu vill jag ju inte låta som att jag favoriserar någon eller så, men det är ju lite extra roligt med de där läsarna som jag inte känner. Mina kompisar kan jag ju informera och utbilda om viktiga saker när vi träffas in real life. Eller på Fejjan.

Det är mest bara en liten exklusiv skara som brukar kommentera – C, S, Lisa och Vera är väl de flitigaste. Nyligen har dock en del av mina läsare börjat konversera med varandra i kommentarerna. Tex C (orginalet) som jag känner IRL, och Lisa som jag aldrig har träffat men vi brukar hälsa på varandra i bloggvärlden, har haft en förvirrad konversation där de mest förklarar för varandra vad de menade med sin förra kommentar.

Jag skulle ju bli jätteglad om någon kunde hitta en ny kompis här på min blogg. Eller bara underlätta för er att förstå varandras kommentarer. Så jag tänkte att mina läsare skulle kunna presentera sig för varandra här i kommentarerna. Om det dyker upp någon bra match i intressen och åsikter så kan ni ju bli kompisar. Här på bloggen och gadda ihop er mot mig. Eller på Facebook eller annat socialt media av ert val.

Eller på riktigt för all del. Men kom ihåg att träffas på offentlig plats första gången. Nu säger jag inte att det hänger en massa yxmördare här, men man vet ju aldrig. Vänligen leta inte efter mer än vänskap va, detta är ingen datingsite.

Här är då frågorna som ni svarar på i kommentarerna för att lära känna varandra bättre.

1. Vad heter du? / Vad använder du för nick här på bloggen?

2. Känner du Prinsessan/Victoria i verkliga livet?

3. Vilket kategori av inlägg / utbildningsämne här på bloggen är du mest intresserad av? Hur känner du att dessa inlägg förbättrar ditt liv?

4. Vilka veckodagar har dina framtida vänner här på bloggen störst chans att hitta dig här för intellektuella konversationer eller meningsutbyten i kommentarsfältet?

5. Var bor du (om någon av dina nya kompisar skulle vilja gå och bloggfika på riktigt)? Landskap kan väl räcka om du är mån om anonymiteten.

6. Berätta något viktigt om dig själv för dina läsarkollegor. Typ om du har någon hobby, några hjärtefrågor, vad du åt till frukost, eller vad som helst annat.

Nu vore det ju kul om någon fler än the usual suspects presenterade sig. Respektera varandras privacy och börja inte stalka någon annan läsare om de verkar avvisande till era vän-förfrågningar. Det finns ju inget värre än när man trycker bort en vänförfrågan på Fejjan och tre veckor senare kommer det en ny från samma person.

Länk till egen blogg på avsedd plats välkommet (om ni har en blogg dvs), men inga tips om din senaste bloggtävling tack. Sådana kommer jag att redigera bort.

8 thoughts on “Nu får ni chansen att lära känna varandra”

 1. Äh, nu känner jag mig manad att svara. Jag som egentligen håller hårt på att jag är för lat för att kommentera andras bloggar.

  1. Emma
  2. Nej, inte vad jag vet iaf. 😛
  3. Öhh…pass.
  4. Det beror på bloggaren i fråga. Jag följer nämligen den här bloggen på bloglovin och läser därför när det kommer upp ett nytt inlägg, vilket brukar vara flera gånger om dagen. =)
  5. Härnösand. (som jag bestämt tror att du kategoriserade till södra Sverige i ett inlägg för ett tag sen, upprörande!)
  6. Hmm, 27 år gammal, har 3 barn; Line 2 månader, Theo 2 år och Nathalii 4 år. Är beroende av coca cola light och är för tillfället väldigt sugen på polly. Är hästnörd, tror att jag är en racerförare och önskar jag vore ambulansförare.
  Ehh, ja.. tror det räcker med onödiga fakta tills vidare. =)

  1. Man kan aldrig få för mycket onödig fakta. När jag tänker på saken kanske jag tom skulle ta och ändra bloggens tagline till just det.

 2. Jag heter Lisa och nickar mig som Lisa. På min egen blogg kallar jag mig ibland bara MondoCane eftersom det uppehåller lite mystik. Jag känner ingen Victoria eller prinsessa i verkliga livet. Jag tycker om inläggen där jag nämns bäst, det känns som att jag kommer att lämna världen lite annorlunda än jag fördes in i den. Jag läser alltid men kommenterar oftast bara på veckodagarna på förmiddagen eller kvällen, då jag inte behöver vara mamma. Jag bor i västerås och måste återgå till min film nu. Det är en Jess Franco som jag trodde var död och borta som återfunnits.

   1. Jag vet för övrigt inte vem Jess Franco är men om du tittar på ett helt avsnitt av Svenska Hollywoodfruar (de finns på nätet så kom inte och ursäkta dig med ditt begränsade kanalutbud) och recenserar det lovar jag att titta på och recensera en av dina besynnerliga filmer. Välj en kort film please? Gärna någon film du inte tittat på med din bror. Det var disturbing on many levels…

    1. Blääääää, jag vet inte om jag orkar kolla färdigt på första avsnittet…. Herregud, det finns ju färg som torkar och andra roligare saker att stirra på. Ingen hit här tyvärr, men min man tyckte det var jättebra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *