Imorgon tänker jag inte vara trevlig

Nu har jag varit trevlig och social på heltid ända sedan i fredags. Hur framgångsrik jag har varit på trevlighetsfronten är jag inte rätt person att bedöma, men jag har i alla fall försökt. Nu är jag helt utmattad av att vara heltids-social och behöver vila från att vara trevlig. Imorgon bitti åker våra kompisar vidare till Abisko i sina Fjällrävenjackor. Så imorgon tänker jag inte vara trevlig alls.

Jag har i och för sig inga utvecklade planer på att vara otrevlig heller, jag tänkte mest att jag bara inte ska prata med folk. Men man vet ju aldrig, om något tillfälle att vara otrevlig dyker upp kanske jag slår till. Bara så att ni vet, om ni råkar bo i Piteå kommun och riskerar att träffa på mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *